Siirry sisältöön

Työmaan vastaavan mestarin palvelut

- Somero, Salo ja lähikunnat sekä Häme & Uusimaa - 

Rakennuspalvelu J. Tammiselta saat rakennuslain edellyttämän vastaavan mestarin palvelut. Rakennat sitten omakotitalon, rivitalon, liiketilan tai muun rakennuksen, tarvitset rakennusvalvontaa. Rakennustyötä ei saa aloittaa ennen kuin työlle on valittu vastaava työnjohtaja. Työnjohtaja on palkattava viimeistään töiden alkaessa ja hänen vastuulleen kuuluu lakien, säännösten ja määräysten noudattamisen valvominen. Vastaava työnjohtaja vastaa viranomaisille.

AMMATTITAITOINEN RAKENNUSMESTARI

Vastaavan työnjohtajan hyväksyy kunnan rakennustarkastaja. Työnjohtajalta vaaditaan asianmukainen tutkinto. Hyvä työnjohtaja maksaa itsensä takaisin ammattitaidollaan. Vastaava työnjohtaja valvoo koko rakennusprojekti toteutumista. Työnjohtaja valvoo muita erityisalojen työjohtajia ja varmistaa, että tarpeelliset valvontailmoitukset tulee tehdyksi. Katselmukset ja tarkastukset hoidetaan oikein sekä turvallisuusohjeita noudatetaan. Ammattitaitoinen rakennusmestari säästää harmaissa hiuksissa ja ylimääräisessä stressissä.

Rakennusmestari, vastaava mestari, työnjohtaja

Kun rakennusprojektiin tarvitaan ammattilainen nimikkeellä rakennusmestari, vastaava mestari tai työnjohtaja, niin ota yhteyttä!

Rakennusmestari Joni Tamminen, puh. 050 575 3508

  • vastaavan mestarin palvelut
  • vastaava työnjohtaja rakennuksille
Vieritä ylös